INTERLINGUA

Érdekelt Ön az európai, észak- és dél-amerikai, ausztráliai és Afrika nagy részével történő nemzetközi kommunikációban?

Meg akar tanulni egy nyelvet, de úgy gondolja, hogy az túl nehéz?

Általában érdekesnek találja a nyelveket?

Vegye számításba és tanulja meg az interlinguát, a nemzetközi kommunikáció modern eszközét!

Az interlingua ...:

 • ...páneurópai.
  A következő nyelvekből kinyert szavakat használja: olasz, spanyol/portugál, francia, angol, német és orosz.
 • ...tudományos alaposságú.
  ...európai és amerikai nyelvészek nagy együttműködésének az eredménye. Szisztematikusan nyerték ki a nagyobb európai nyelvek nemzetközi és közös szókincsét.
 • ...természetes.
  Az interlinguának semmilyen aspektusa sem mesterséges vagy kitalált. Minden jellemzője legalább három európai eredetű nyelvre alapszik. Az interlingua mesterkéltség nélküli egyszerűsítés!
 • ...praktikus.
  Az interlinguát milliók "első látásra" értik. Különösen az újlatin nyelvek beszélői azonnal megértik az interlinguát; szinte különösebb erőfeszítés nélkül. Ezért az interlingua ideális az Ön utazásaihoz!
 • ...könnyű.
  Az interlingua nyelvtana nagyon szabályos és a szavak kiejtése szigorú és egyszerű szabályokat követ. Az interlinguában nincsenek végeláthatatlan listák a kifejezésekre és rendhagyó szabályokra vonatkozóan ... az interlinguát tanulni kellemes!
 • ...pedagógiai értékű.
  Az interlinguával Ön szinte automatikusan megtanulja értelmezni saját anyanyelve "idegen" vagy "fennkölt" szavait. Az interlingua az Ön előzetes nyelvészeti tanulmányainak ideális alapja.
 • ...semleges.
  Az interlingua nem tulajdona egyetlen egy kultúrának vagy népnek sem. Semmilyen anyanyelvi beszélő nem kerülhet igazságtalan előnybe. Beszélje az interlinguát és tegyen pontot a nyelvi diszkriminációra!
 • ..."modern latin".
  A nemzetközi szavak nagy többsége a latinból és a görögből származik. Az interlinguvában ezeknek a nemzetközi szavaknak prototipikus és standardizált formájuk van. Az eredmény egy "modern latin"; amely nemzetközi és leegyszerűsített, elegáns és praktikus.
 • ...szórakoztató.
  Segítségével intelligens emberek és eredeti figurák növekvő számával találkozhat konferenciáinkon, amelyek feledhetetlen élmények. Jöjjön és mulasson velünk! Nagyon jó szívvel fogadjuk!

Az INTERLINGUA egy olyan nemzetközi nyelv, amely európai és amerikai nyelvészek nagyszerű együttműködésének az eredménye. Az interlingua szavai a latinban, görögben és más nyelvekben - az olaszban, franciában, spanyol/portugálban, angolban, németben és oroszban meglévő nemzetközi szavakra alapszanak. Az interlingua nyelvtana egyszerű és könnyű. A kiejtés szabályos és megfelel a kontinentális európai hagyományoknak.

 

Nézzen meg egy magyar nyelvű bemutatóvideót a YouTube-on!

 

Forrás: UMI